De ce iubim lemnul

12940217_1585574101759741_1692807003_nLemnul este un material natural care provine din plantele lemnoase, arbori, arbusti etc. Este un dar al naturii catre trebuie pretuit, nu doar pentru ceea ce ne ofera, ci si pentru ca fara el nu ar mai exista natura, nu am mai exista noi.

Lemnul este utilizat in scopuri si in forme multiple:

  • pentru combustibil;
  • ca material de constructii, pentru case, poduri, mobila, diverse elemente de design interior;
  • in industrie: pentru fabricarea hartiei, PAL, PFL, lacuri, vopsele, lipici, rasini, etc.;
  • in alimentatie;
  • in arta.

Mai nou, iubim lemnul si pentru ca il putem purta. In ziua de astazi, lemnul a devenit foarte folosit si pentru realizarea de accesorii vestimentare, cum ar fi ceasuri sau ochelari de soare.

Ceasurile si ochelarii de soare din lemn sunt lucrate manual din materiale naturale neprelucrate. Cele mai cautate astfel de produse se gasesc la Plantwear – o firma de origine poloneza care si-a facut aparitia in Romania de cativa ani si a reusit astfel sa castige notorietate in randul tinerilor si persoanelor pasionate de fashion si produse eco.

Care sunt avantajele acestor produse?

Atat ochelarii de soare din lemn, cat si ceasurile din lemn sunt rezistente la apa, deoarece lemnul din care sunt confectionate este protejat de o ceara naturala. De asemenea, ele sunt lucrate atent, cu multa indemanare pentru un plus de eleganta si rafinament.

Desi multi ar condamna folosirea lemnului pentru placerea proprie, putem aminti faptul ca cei de la Plantwear tin cont de natura si incearca sa-i ofere de fiecare data mai mult decat ii ia. Astfel, in fiecare luna cei de la Plantwear planteaza aproximativ 50 de copaci intr-o gradina tropicala din Brazilia prin intermediul Fundatiei The Nature Conservacy/ Conservarea Naturii.

Plantwear iubeste lemnul, iar oamenii iubesc produsele lor!

In atelierul Plantwear, ideile devin arta, iar arta lemnului este perfectiune si iese in evidenta cu un design original si unic.

Raw-Series-Double-Stone-Silver-Ebony-1-570x708Un ceas din lemn frumos ar fi acesta: Seria Raw – Double Silver – Ebony

Ceas 100% lemn lucrat manual!
Materiale :
– Carcasa – ABANOS SI PIATRA NATURALA
– Ecran – PIATRA NATURALA
– Mecanism : Citizen quartz (Made in Japonia)
– Bratara : Nilon reciclat

Intrati pe site-ul http://www.plantwear.ro pentru a vedea toate modelele de ceasuri din lemn si ochelari de soare din lemn pentru a va convinge de calitatea si designul lor inovativ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: