Gospodarul îşi cumpără vara calorifer şi iarna aer condiţionat

aer-conditionatDacă nu aveţi deja instalat un aparat de aer condiţionat, toamna este un moment foarte bun pentru a ne cumpăra unul, odată trecută aglomeraţia verii, când toată lumea este în căutarea câtorva grade în minus.

În sezonul cald preţurile cresc la majoritatea aparatelor disponibile pe piaţă, aşa că în lunile octombrie – noiembrie, puteţi economisi până la 200 de lei faţă de preţul obişnuit în perioada de vârf a anului (mai – august).

O altă problemă a lunilor de vară este indisponibilitatea echipelor de montaj. Solicitările fiind foarte numeroase, timpul de aşteptare poate ajunge şi la câteva săptămâni sau trebuie să plătim semnificativ mai mult pentru a beneficia de montaj în regim de urgenţă. Cumpărând aparatul de aer condiţionat în această perioadă a anului, octombrie – noiembrie, nu vom avea de aşteptat şi, oricum, nu vom suporta disconfortul termic care face aşteptarea greu de suportat.

Dacă doriţi să faceţi o afacere bună, nu aşteptaţi vara pentru a achiziţiona un aparat de aer condiţionat, luaţi-l acum, iar canicula vă va găsi pregătiţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: