Materiale naturale în accesorii – ceasuri de lemn şi piatră, ochelari cu rame de lemn

11355286_950899721622034_1539494366_nDesignul de produs care valorifică în primul rând calităţile materialelor naturale este tendinţa principală a pieţei în acest moment, nu fără legătură cu preocuparea generală pentru protecţia mediului şi reciclare şi pentru utilizarea materialelor reciclate sau reciclabile.

Compania Plantwear, prezentă şi în România, propune iubitorilor de accesorii cu design contemporan două tipuri interesante de produse: ceasuri din lemn şi piatră şi ochelari cu rame de lemn.

Toate articolele noastre sunt 100 % handmade, majoritatea tipurilor de lemn folosite fiind esenţe nobile şi de cea mai înaltă calitate – abanos, lemn de trandafir, wenge, stejar.

Aşa-numitul „stil nordic”, caracterizat prin predominanţa lemnului ca materie primă, prin utilizarea culorilor neutre, de cele mai multe ori deschise (alb, gri, brun, ocru), cu o linie simplă şi cu detalii elegante, se regăseşte şi în produsele Plantwear.

13715276_296260500765484_1698885652_nAccesoriile din lemn – ceasuri, ochelari de soare, sunt recomandate persoanelor tinere, active, din mediul urban, interesate de ultimele tendinţe din fashion şi design, deschise către nou şi original.

Vă invităm să vizitaţi magazinul nostru online şi să alegeţi un produs care să vă reprezinte.

Salvează

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: