Cum ne deplasam cand masina este in service?

In ziua de astazi, multe persoane sunt dependente de autoturismul personal. Faptul ca s-au construit cartiere rezidentiale in preajma marilor orase, a determinat tot mai multe persoane sa se mute acolo. In aceste cartiere, oamenii au gasit liniste, aer mult mai curat decat in marile orase si relaxarea de care aveau nevoie. Si au acceptat si faptul ca vor fi oarecum dependenti de autoturismele personale, mai ales daca nu exista transport in comun care sa circule foarte des.

Aceste persoane nu au alte metode de a ajunge in orase, unde lucreaza si poate unde isi lasa si copiii la gradinita, scoala sau liceu. Asa ca este important sa aiba in permanenta o masina la dispozitie. Fie ca merg mai multi vecini cu o masina dimineata, fie ca pleaca toata familia la aceeasi ora, important este ca se gasesc solutii.

Insa, partea mai putin placuta intervine in momentul in care masina ajunge in service, dintr-un motiv sau altul. Atunci, pentru a nu astepta transportul in comun (daca exista) sau pentru a nu da banii pe taxiuri, care pot costa extrem de mult, avand in vedere ca vorbim despre tarif extra-urban, cel mai simplu ar fi sa se inchirieze o masina.

Cu ajutorul firmelor de inchirieri masini, o sa va puteti bucura in continuare de confort si de rapiditate, fara a mai da foarte multi bani pe taxi. Spre exemplu, un model de masina de oras poate incepe si de la 17 euro pe zi. Un drum cu taxiul, dus intors, poate costa chiar si 50 lei, pe o distanta cam de 10 km, in conditii de trafic foarte aglomerat, pentru ca stim cu totii cum este dimineata si la ora la care toata lumea iese de la serviciu. Insa, cu masina nu va trebui sa va faceti griji si chiar veti putea sa mergeti pe scurtaturi. Si o sa va plimbati cat vreti de banii acestia.
Asadar, data viitoare cand masina voastra o sa fie in service, ganditi-va si la inchirerea unei masini. O sa fiti surprinsi de cat de usor este procesul si de cati bani economisiti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: