4 pasi pentru deschiderea unui salon de infrumusetare

Visezi sa-ti deschizi un salon? Vei si suprins sa aflii ca nu deschiderea acestuia constituie o problema, ci mentinerea acestuia la inaltimea cerintelor pietei.

Iata cateva sfaturi pentru a intra cu dreptul in aceasta industrie:

Fa-ti un plan de business

Chiar daca nu te-ai nascut cu un spirit antreprenorial, acum e timpul sa ti-l dezvolti. Planul de business nu trebuie sa te sperie, deoarece acesta trebuie sa se bazeze pe cateva coordonate simple: obiectivul, strategiile de marketing si factorii financiari; in acest sens, poti accesa oricand un credit in Bucuresti.

Gaseste locatia potrivita

Salonul tau va avea un public specific? Ce zona ar acoperi cel mai bine acest public? Serviciile prestate vor fi potrivite zonei alese? Raspunsurile acestor intrebari te vor conduce catre cea mai potrivita locatie pentru business-ul tau.

Angajeaza oamenii potriviti

Succesul unei afaceri se bazeaza in cea mai mare parte pe profesionalismul serviciilor oferite. Un client multumit de serviciile primite cu siguranta se va intoarce si a doua oara. Astfel, atunci cand angajatii muncesc cu pasiune, rezultatele bune nu se vor lasa asteptate.

Seteaza preturile potrivite

Setarea preturilor pentru un salon aflat la inceput de drum este primordiala. Este important ca si costurile brandului tau sa fie direct proportionale cu disponibilitatea de plata a publicului ales. Analiza si intelegerea pietei este cheia catre setarea corecta preturilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: