Lemnul ubicuu

Natural, sanatos, frumos, creativ si… trendy!

Iata cateva concepte cu care operam in intreaga noastra existenta si catre indeplinirea carora tindem instinctiv intrucat reprezinta un important segment al definirii noastre umane.

Pornind de la acest adevar, suntem condamnati sa recunoastem naturii si elementelor sale cele mai palpabile cel putin doua dintre infinitele lor atribute – armonia si durabilitatea.

Odata dublate de spiritul creativ al unor minti fara frontiere, perfect adaptate epocii post-industriale, acestea sunt valorificate prin punerea in opera de la cele mai marete lucruri pana la obiecte de zi cu zi, ca ceasuri si ochelari de soare

Cat de simplu este sa incerci a fi altfel cand ai de partea ta unul dintre cele mai versatile si valoroase daruri si frumuseti ale mediului natural – lemnul!

Ce forme, linii, asocieri si cromatici variate zac inca neexploatate in aceasta miraculoasa materie prima asteptand a fi modelata de talentul designerilor de accesorii care sa exprime fara inhibitii trasaturile personalitatii tale!

Ne sunt bine cunoscute creatiile de bijuterii, centuri, posete, incaltaminte sau papioane din lemn a caror perpetua actualitate o constatam an de an pe podiumurile prezentarilor de moda, in reviste de profil, dar si pe strada integrandu-se armonios in vestimentatia persoanelor de orice varsta si sex.

Mai nou insa ochelarii si ceasurile cu ancadramente din lemn promit a aduce o nota fresh si optimista acestei veri ce se anunta plina de provocari. Fii insa pregatit nu doar sa atragi toate privirile, ci sa si starnesti curiozitatea celor din jur care nu vor ezita sa te roage sa-i lasi a le admira …. mai de aproape.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: