7 Avantaje dacă practici Karting

Karting-ul a devenit din ce în ce mai popular și este ideal pentru a te distra cu prietenii sau familia. Dacă te implici în această activitate vei trăi cu intensitate și multă adrenalină momente de competiție remarcabile. Îți vei dezvolta reflexele, vei învăța să controlezi mai bine mașina, devenind un șofer mai sigur.

Iată care sunt principalele 7 avantaje pentru a te apuca de Karting:

  • E o activitate distractivă

Karting-ul este la fel ca orice alt sport, îți cere dedicare și este foarte distractiv odată stăpânit. Copiii pot reuși prin asta să se pregătească pentru momentul când vor fi șoferi maturi, sau, dacă asta vă doriți, copilul dvs. poate să avanseze spre o carieră automobilistică, dacă practică karting-ul.

  • Siguranță

Karting-ul este o opțiune plină de siguranță pentru cei interesați de curse. Pentru copilul tău poate fi un teren propice în care să învețe să respecte reguli de siguranță și să se și distreze făcând asta. Respectând condițiile curselor de karting copilul poate învăța ce înseamnă niște principii sănătoase de șofat.

  • Reflexe îmbunătățite

Pista de karting poate fi amenajată pentru a te surprinde la fiecare curbă. Într-un moment ești pe drum drept apoi începe să șerpuiască în așa fel încât reflexele tale sunt testate la maxim.

  • Controlul unei mașini

Stăpânirea pe care o ai asupra kart-ului și atenția la pistă și obstacolele sale vor ajuta copilul de azi să devină șoferul extraordinar de mâine.

  • Întărirea relațiilor familiale

Karting-ul poate fi practicat de membrii familiei iar asta poate aduce multă bucurie, distracție și întărirea relațiilor prin simplul fapt că este o activitate extraordinară practicată în comun.

  • Adrenalină

Când participi la o cursă de karting, înainte să se dea startul, în momentul când aștepți să se dea verde, simți adrenalina cum crește și simțurile cum se ascut.

Acest lucru îți face inima să bată mai tare, vasele de sânge să se dilate, celulele să se oxigeneze, memoria să se îmbunătățească iar bună-dispoziția să fie la cote maxime.

  • Experiență grozavă pentru team-building-uri

Echipa ta de la birou poate să participe într-o cursă de karting pe echipe, ceea ce poate crea o stare foarte bună de cooperare care va întări relațiile de colegialitate, ceea ce este tot ce-ți poți dori mai mult de la un team-building.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: